Javni natječaj broj 2/24 za dodjelu sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – profitnim pružateljima elektroničkih publikacija, neprofitnim pružateljima elektroničkih publikacija, neprofitnim proizvođačima audiovizualnih i radijskih programa za 2024. godinu

Narodnim novinama broj 3 od 5. siječnja 2024. godine objavljen je Javni natječaj broj 2/24 za dodjelu sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija – profitnim pružateljima elektroničkih publikacija, neprofitnim pružateljima elektroničkih publikacija, neprofitnim proizvođačima audiovizualnih i radijskih programa za 2024. godinu.

Rok za dostavu ponuda na Javni natječaj je 5. veljače 2024. godine.

Prijave se podnose putem web aplikacije 

Skrećemo pozornost na odredbu čl. 71. st. 1. alineje 4. Zakona o elektroničkim medijima kojom je propisano kako će se sredstvima Fonda poticati proizvodnja i objavljivanje audiovizualnih i radijskih projekata, programa i sadržaja pružatelja elektroničkih publikacija, osim elektroničke verzije novina i časopisa, elektroničkih publikacija nakladnika televizije i/ili radija te elektroničkih publikacija pružatelja medijskih usluga koji imaju dopuštenje za obavljanje djelatnosti iz članaka 26. i 92. ZEM-a.

Ukoliko nemate korisničke podatke za prijavu potrebno je na e-mail adresu pmu@aem.hr poslati zahtjev za dostavom korisničkog imena i lozinke. 

Sve dodatne upite pošaljite nam na e-adresu [email protected] .