Logo Logo

Savjetovanje o prijedlogu metodologije izračuna naknade za naplatni prijenos koju nakladnici televizije s nacionalnom koncesijom naplaćuju za prijenos nenaplatnih televizijskih kanala.

Dana 11. rujna 2023. na savjetovanje s javnošću stavljen je prijedlog metodologije izračuna naknade za naplatni prijenos koju nakladnici televizije s nacionalnom koncesijom naplaćuju za prijenos nenaplatnih televizijskih kanala, koji je Vijeće za elektroničke medije utvrdilo na svojoj sjednici 29-23 od 8. rujna 2023.

Savjetovanje o prijedlogu akta dostupno je na mrežnoj poveznici https://esavjetovanja.gov.hr/ECon/MainScreen?entityId=25084.

Vijeće poziva predstavnike zainteresirane i stručne javnosti da se uključe u javno savjetovanje putem portala e-Savjetovanja, a svoje argumentirane prijedloge i primjedbe mogu poslati najkasnije do 11. listopada 2023.

Nakon što Vijeće razmotri i obradi sve pristigle komentare po završetku savjetovanja, a najkasnije do 13. studenog 2023., objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju.