Obavijest o potpisivanju Ugovora o dodjeli sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija br. 2/20 – nakladnici radija i neprofitni pružatelji radija i televizije

Sukladno Odluci o dodjeli sredstava Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija broj 2/20 od 4. ožujka 2021. obavještavamo Vas kako će postupak potpisivanja Ugovora o dodjeli sredstava početi u srijedu, 31. ožujka 2021.

Molimo Vas da se u odgovoru na e-mail ([email protected]) izjasnite:

  • želite li osobno doći na potpis Ugovora u prostorije Agencije (svaki dan, počevši od srijede, 31.3.2021. u razdoblju od 9 do 13 sati), ili;
  • želite li da Vam Ugovor bude upućen preporučenom poštom.

U slučaju osobnog dolaska molimo Vas da navedete okvirni termin kada bi pristupili potpisivanju.

U slučaju slanja poštom molimo Vas da naznačite adresu na koju želite primiti Ugovor.

Napominjemo kako će pružatelji koji su u obavezi dostaviti bjanko zadužnicu o tome biti obaviješteni posebnim e-mail dopisom.

Nakladnici koji su već poslali zahtjev za slanje Ugovora poštom i pri tome dostavili obrazac BON2/SOL2 ne moraju ponovno slati zahtjev.

VAŽNO:

Molimo Vas da prije osobnog dolaska na potpisivanje Ugovora ili prilikom dostave adrese za slanje Ugovora poštom, dostavite na e-mail ([email protected]) potvrdu o solventnosti (BON2/SOL2 ) koja ne smije biti starija od trideset (30) dana od dana kada mislite doći osobno potpisati Ugovor ili od kada zatražite slanje Ugovora poštom.