Logo Logo

Upiti i pritužbe

Ako ste u određenom radijskom ili televizijskom programu ili elektroničkoj publikaciji primijetili potencijalne nepravilnosti ili nezakonitosti, i želite uložiti pritužbu, koristite ovaj obrazac.

Pritužbu na sadržaj pružatelja medijskih usluga možete podnijeti putem našeg elektroničkog obrasca. Pritužbe se također mogu podnijeti i u pisanom obliku na adresu: Agencija za elektroničke medije, Jagićeva 31, 10 000 Zagreb.

Sve formalne pritužbe trebaju biti u pisanoj formi i minimalno sadržavati sljedeće podatke:

  • Naziv nakladnika
  • Naziv emisije
  • Datum emitiranja
  • Vrijeme emitiranja
  • Opis nepravilnosti/nezakonitosti

U slučaju prijave elektroničke publikacije potrebno je navesti mrežnu poveznicu, odnosno link (URL) na sadržaj koji prijavljujete. Za učinkovito postupanje, pritužba također treba sadržavati i podatke za kontaktiranje podnositelja ili podnositeljice pritužbe (ime i prezime, telefonski broj, adresa elektroničke pošte). Na anonimne pritužbe ne možemo dati odgovor. Vaše informacije Agencija će držati u tajnosti i neće ih učiniti dostupnim trećim stranama, osim u slučaju kada smo to dužni učiniti po zakonu. Informacije koje nam pružite Agencija će koristiti da obradi vašu pritužbu, poduzme odgovarajuće mjere i obavijesti vas o donesenim odlukama.

Click or drag a file to this area to upload.