Ministarstvo kulture i medija objavilo Poziv na prikupljanje podataka o potencijalnim prijaviteljima i projektima u sklopu NPOO “Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija”

S ciljem što bolje pripreme javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, Ministarstvo kulture i medija pripremilo je upitnik kako bi steklo uvid u količinu i pripremljenost projekata kulturnog i kreativnog sektora. Upitnik sadrži opće informacije o potencijalnim prijaviteljima i projektima. Podaci prikupljeni putem upitnika koristit će se isključivo u svrhu pripreme javnog poziva i programa dodjele državnih potpora, podaci neće biti javno dostupni niti će utjecati na buduću prijavu i evaluaciju projektnih prijedloga.

Rok za ispunjavanje upitnika je 27. veljače 2022.

Pozivu i upitniku možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://min-kulture.gov.hr/vijesti-8/poziv-na-prikupljanje-podataka-o-potencijalnim-prijaviteljima-i-projektima-u-sklopu-npoo-transformacija-i-jacanje-konkurentnosti-kulturnih-i-kreativnih-industrija/21845

Agencija za elektroničke medije poziva sve nakladnike i pružatelje medijskih usluga da se odazovu pozivu Ministarstva kulture i medija.