Dostava očitovanja o ostvarenim ukupnim godišnjim prihodima za 2021. godinu – krajnji rok za dostavu

Sukladno članku 25., stavak 1., 2. i 3. Zakona o elektroničkim medijima i članku 1. stavak 10. Naputka o sadržaju, obliku i načinu izvješćivanja o ostvarenim prihodima pružatelja medijskih usluga pozivamo sve pružatelje medijskih usluga koji nisu izvršili svoju zakonsku obvezu dostave izvješća o ostvarenim prihodima za 2021. godinu da u roku od 5 radnih dana od dana objave ove obavijesti izvrše istu. https://www.aem.hr/zakonski-akti/

DOSTAVA IZVJEŠĆA O OSTVARENIM PRIHODIMA ZA 2021. godinu radi se isključivo putem informacijskog sustava pružatelja medijskih usluga (ISPMU) na mrežnim stranicama Agencije putem, link  https://pmu.e-mediji.hr/Login.aspx , unutar modula pod nazivom Obveza 0,5%.

Za pristup ISPMU-u trebat će Vam korisničko ime i lozinka. Svi pružatelji koji redovno ulaze u ISPMU koriste te podatke dok novoupisane pružatelje u 2021. godini, za dobivanje korisničkog imena i lozinke, pozivamo da nas kontaktiraju putem elektroničke pošte na [email protected] ili kontaktiraju naše informatičare na telefon 01 4882 616.

Ukoliko ste u međuvremenu korisničko ime i lozinku zagubili, kao i u slučaju bilo kakvih tehničkih problema u radu ISPMU-a, također nas kontaktirajte na iznad navedene načine.

Krajnji rok za dostavu očitovanja o ostvarenim prihodima za 2021. godinu po ovoj objavi je petak, 30. rujna 2022. godine.

Novoupisani pružatelji u 2021. godini ispunjavaju izvješće o ostvarenim prihodima za 2021. godinu za razdoblje od datuma upisa pa do 31. prosinca 2021. godine.

Niže se nalazi Naputak o sadržaju, obliku i načinu izvješćivanja o ostvarenim prihodima i Vodič za predavanje očitovanja o ostvarenim prihodima pa ih prije početka procesa dostave izvješća o ostvarenim prihodima pogledajte i pročitajte.